måndag, juni 01, 2009

En bra dag!

Tretiotvå besökare och endast två grattulationer...?!

Dagen har varit hel bra! Sol vämre och fika.
Nu blir det att börja fundera på att sova...

8 kommentarer:

  1. Ja det var verkligen klent!! Två fjuttiga kommentarer?! Man undrar varför folk har så bråttom nuförtiden!

    Vilken fin tårta! Vad var det i den? Var det mandariner och geléhallon på?
    Så hur var födelsedagen igår då? Nöjd? Fick du något fint?

    Du kan tro att mitt dasspapperinlägg engagerat folk. Många vill säga sitt...haha. Men antar för att det ligger så för oss med toalettpapper. Man är väl insatt så att säga!

    Idag har vi strålande väder, igen. Men jag är lite smått bränt i huden så jag ska hålla mig ifrån solen lite mer i dag. Blev lite röd på ryggen igår. Men lite sol ska jag lapa för att få lite energi. De säger att det är sista dagen idag? Trist att det redan dragit över hos er.
    Tänkte på det här med sommaren.. Jag vill jättegärna ses alla tre. Det var synd det här med stugan. För det kände jag mig verkligen sugen på. Jag har konstaterat att hela min familj fyller år under sommaren och sen kommer det besök och liknande också. Jag ska på allvar kolla upp allting sådant nu så jag verkligen vet vad som kommer hända och vilka helger jag är "ledig". Ska göra det så fort som möjligt. Och återkomma!

    Hoppas du får en fin dag! Och hoppas inte det regnar alltför mycket idag! Kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Tack =) Det är en enkel tårta, men god var den. Om man får säga det själv. Hade bakat egen tårtbotten, fast körde med rulltårtebotten. Tre sånna, sen två lager fyllningn, en jordgubbssyllt och en med marsansås. På det massa grädde och som du säger gelehallon mandarin(bruk) och strössel.

    Födelsedagen var bra, men kan väl sammanfatta den med att det är ju bara 26 års dag, så inget speciellt. Var tre goda vänner på besök och så kom mor och far en sväng på kvällen.
    Var verkligen toppen väder igår!
    Idag regnar det istället =( Så det kommer till er imorgon... tur det blir lite rättvist ;P
    Härligt att du får lite färg =)

    Samma här vill så jätte jätte gärna att det ska gå ihop sig en helg då vi kan ses alla tre. Men även att vi hinner ses lite fler gånger, kanske någon fika eller över dagen. Jag har ju nämligen en vän som flyttar till malmö nästa vecka. Så ska försöka ta mig dit med då är det nära till dig. Men både du och helena finns ju i göteborg sen.
    Och jag är ju kvar här. Örebro är kanske inte så "känt" men är fint här med =)
    Ni är så välkommna!
    Men stugan går fortfarande att låna, synd bara att det inte passade oss alla då.
    Vi kan vara där före och efter vecka 30-33 säkert någon helg då med. men är svårare att planera upp då eftersom dom som äger stugan själva har semester då =)
    Låter bra =) jag har ju helgerna ledig, är väl bara sluttiden fredagar som jag kommer få veta på mitt nya schema. Några få helger har jag uppbokade. Men annars är jag mycket flexibel. Är pengarna som indrar mig.. enbart kan jag nog säga. Är synd när det är så!
    Men ingen av oss har väl ett träd där det växer pengar =/
    Hoppas du får en bra dag du med!! Här regnar det för fullt, är kyligt. Hoppas du njuter av värmen nu =)
    Stor kram!

    SvaraRadera
  3. Hej! Jag var inte in här igår, men jag gratulerar nu i stället! :D GRATTIS!
    Härlig tåta! Hoppas du fick fina presenter!
    kram

    SvaraRadera
  4. Hanna: Hej :) Tack så jätte mycket! Tårtan blev god. Ska ta en bit nu, väldigt mycket kvar av den. Fick en bukett med kvistblommor en vinare två orkidéer och en fin spade med målat motiv och välkomst skyllt på.
    Hoppas du har en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!
    Grattis en dag försent från en av dina läsare, som också vill tacka för din fina blogg! Jag stomiopererades en vecka efter dig. Hittade din blogg via ILCO:s hemsida och har läst den sedan dess. Kanske har du fler läsare som jag som aldrig har vågat pröva att skriva i en blogg förut. Hälsningar från Anna

    SvaraRadera
  6. Anonym/Anna: Hej =) Är så kul när nya skriver och som har läst men inte kommenterat något.
    Hur gick din operation, har du också en ileostomi? Vad är bakgrunden/orsaken? Förstår om du inte vill svara, behöver du inte göra.
    Hoppas du har åter hämtat dig bra och mår bra med din stomi?!
    Man blir alltid så nyfiken på nya som skriver =)
    Hoppas vi skrivs igen!
    Kram Nilla.

    SvaraRadera
  7. Det är konstigt, tårtor är alltid godare dagen efter. varför bakar man den inte dagen innan? :P
    Enjoy! :D

    SvaraRadera
  8. Hanna: Ja vist är det. Gjorde vi alltid förr i vår familj och nu ibland med. Men då att man granerar den dagen kalaset är. Men det är väl tidsbristen som gör att man inte gör det längre. Dumt egentligen.
    Hoppas allt är bra med dig!? Kram

    SvaraRadera