söndag, juli 05, 2009

Spatsera


Ute och spatsera 5km, sen satte vi oss vid en sjö och åt bullar... Nu grillar vi, givetvis börja de regna... Svensk sommar :)

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Jag vet att du tänker på mig trots att vi inte hörs så ofta för tillfället, det är skönt att bara veta att du finns där. För det känner jag!
    Jag har allvarligt funderat på jobbsituationen. Idag ar det nästan känts helt ohållbart. Jag få nog krypa till korset och ringa sköterskan i morgonbitti. För idag är det värre än vanligt, om man nu kan säga så. Haft ont sedan jag vaknade och sprungit alldeles för många gånger och resten kan du nog själv räkna ut. Inget vidare.. Men det är det där med arbetsmoralen..den är hög. Ibland så hög så man är dum mot sig själv. Men sen vill man ju kämpa på och när vi dessutom är kort om folk så är det svårt. Aja. Får väl ringa i morgon bitti i alla fall och så får vi se om jag möjligtvis kan få höra något från Per tidigare än torsdag..

    Så det blev en liten utflykt igår i all afall. Vad härligt. Men visst är det typiskt svenskt att det börjar regna mitt i allt det roliga ;) Hoppas du mår bra och att det går bra på jobbet! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Elsa: Hej gumms! Skönt att du känner att jag finns för dig. Jag förstår som sagt hur du tänker gällande jobb, jag var(är) likadan, men men tänker inte på det själv just då, skulle man ta dig nu och efter att något sket/hänt och man blickar tillbaka skulle man skaka på huvudet och säga "vad höll jag på med" Men man lever ju i nuet.
    Jag tycker inte det är bra att du mår som du gör, stå på dig. Det är ditt liv din kropp din hälsa din vilja och du bestämmer. Det är din livskvalitet, om vi ska ta till det här nu!
    Jag tycker du gått länge nog nu (för länge) Du har provat allt om om igen MED vilande tarm. Nu blir jag så där hård igen, men jag önskar du får må bra snart.
    Ringde läkaren igen igår, annars hoppas jag han ringer tidigt idag!
    Det är ju som vi talat om bara att "sjuta upp problemet" =(
    Säkert långt bort nu, men hur går det med andra lgh och allt där?
    Jag mår bra, och jobbet rullar på, många att lära upp så man blir lite kola i hjärnan men samtidigt inser man hur mycket man kan :P
    Sover alldelses för lite, men energin finns där :) Leendet är med! Riktigt nöjd, allt känns bara men pirrigt. Naturligt =)
    Hoppas vi ses snart, massor av kramar till dig min vän!

    SvaraRadera