lördag, juli 25, 2009

Fredag kväll


Blev fika vid slottet, bio, pub och sen harrys... En mycket bra och trevlig kväll med min vän Karin. Nu har jag Zeke här, så vi myser... Hoppas på lite sol sen...

2 kommentarer:

  1. Hej vännen! Vilket fint kort!!
    Hoppas din helg varit toppen!! Jag har haft det rejält knaggligt, men det är kanske inte så konstigt egentligen..
    Vad roligt att vara hundvakt, vems hund fick du äran att passa? Jag ska troligtvis passa en liten (eller ja, inte så liten egentligen) Tessa på onsdag. Eller ja, jag har lovat att gå ut och gå med henne på onsdag. Härligt med promenader tillsammans med en hund.
    Hur har det förresten gått med ILCO arbetet och träffarna som du hade på gång?
    Sköt om dig så hörs vi snart!! Stor Kram

    SvaraRadera
  2. Elsa: Hej! Tackar :) Är vid Örebro slott. Man blir lätt hemmablind, Öret är fint! Får du se när du kommer hit :P
    Helgen har varit bra, man vill så mycket man man orkar inte allt. Att vara kär gör en pigg, men det trötta i kroppen försvinner inte. Får lära mig snart att det är bra att vila emellan åt (eller sova normalt haha).
    Ne inte så konstigt att det känns knaggligt för dig, är förståligt efter allt du gått egenom. Det kommer vara en bearbetningsprosses nu när mycket förändras. Men jag hoppas du fortsätter med kurator samtalen, dom hjälpte mig. Även om vännerna var till stor hjälp med!
    Om du behöver prata av dig, eller fråga diskutera eller bra sagga så hör av dig!
    Det var Micaels hund, sper fin snäll och väldigt väluppfostrad :) Tyvär har han hon i tassen, får hoppas det går över snart!
    Ja hund promenader är härligt, dom får ju en att ta sig ut också!
    Ja du ilco arbetet, har gått sakta nu vid semestern. Men nu ska det i rullning igen. Har pratat med Ordförande om ett sätt att gå tillväga iaf, så får hoppas det blir ett resultat som visar att många vill vara med :)
    Ta hand om dig nu vännen! Och tänk på att man får ha dåliga dagar och om du inte spararar på dom dåliga tankarna som kommer upp kan du få riktigt bra dagar och kunna känna det bra och fokusera på det bra. Nu kan det bara bli bättre!
    Massa kramar!

    SvaraRadera