tisdag, september 08, 2009

Motivering

Min vän Kajsa som har bloggen som ni kommer till om ni trycker på hennes namn, har lagt till mig som favorit blogg på bloggportalen.
Vill dela hennes motevering med er:
>Nillano: Min kompis som lever ett intressant aktivt liv även fast hon har en sjukdom som de flesta har mycket fördommar om.

4 kommentarer:

  1. Självklart får du länka till det! Tycekr inte p-piller känns tillfärlitligt då magen känns osäker, det passerar ju fortare i min mage än andras, de med tjocktarm. Det händer ju äevn emellanåt att man är ganka lös i magen (oftare än när man är frisk) och då p-piller är osäker vid diarre så känns det inte bra. För vart går gränsen vad som är diarè? Detta med p-piller vid tarmsjukdomar och att riksen för blodpropp ökar vid dem är inget jag hade hört förr heller. MEd enligt min mödravårdscentrals å ska det finnas en liten sådan risk (var dessutom en läkare jag tala med idag) och även om den är lite känns den onödig, särskilt eftersom jag ändå tycker det känn sosäkert med piller.

    SvaraRadera
  2. Hellie: Jag förstår fullt hur du tänker.
    Men vill fråga en sak bara, kände du dig säker med p-piller innan operationen?

    SvaraRadera
  3. Nej det gjorde jag inte, men då jag i princip inte hade sex då så använde jag de mest för min egen skull då jag trivdes med dem, mensen blev otroligt regelbunden osv. Men nej, som preventivmedel kändes de inte alls säkra de sista åren. De första åren kändes det dock ok då jag inte var sååå jättesjuk som på slutet. Hade ju sjukdomen i 7 år innan jag opererades, och säg att de 2-3 första kanske var hyfsat lugna.

    SvaraRadera
  4. Hellie: Om mensen är regelbunden och man inte får mellan blödningar vid användningen så är skyddet så gott som helt som det ska vara. Det är dessa saker man kan se på om skyddet man har har tappat sin funtkton.
    Kramis

    SvaraRadera