måndag, september 29, 2008

Hej hopp

Imorgon är det en månad sen jag opererade mig. Ska till stomi läkaren idag.Har betalat ännu mer räknngar idag, skönt att bli av med lite.Jag längtar tills efter läkaren, då ska jag åka till bror Emma och Cornelia =) Och min bil!! bil bil bil, har saknat min bil!! Hoppas det går bra att köra så jag kan ta hem den och åka och köpa byxor imorgon.Solen skiner =) Kram o hej!

Hej igen, nu är klockan snart nio, Oj vilken dag jag har haft =) Mor kom hit och vi fika sen åkte vi till läkaren, vidare till marieberg och åt mat. Rödspetta, mumms.Gick till bik bok, efter att jag fått tips om ett par låga jeans där. och hitta ett par som jag tror kan bli bra. Så nu har jag iaf ett par byxor =)



Var inne och kolla lite på H&M också, men hitta inget där, eller jo en halsduk... Det är rätt bra nu när man är lite svullen fortfarande, eller svullen är nog fel ord men är ju inte så tränad så magen står ut lite musklerna måste få fäste.






Åkte vidare till Bror Emma och Cornelia, köpte med kanel bullar =) Och oj så söt hon är! Sen testa jag o köra bil och gick super, fasen lättare att köra bil än att sätta på sig strumpor haha. Lite segt att böja sig framåt fortfarande. Så jag brummade hem med min bil och kände mig super nöjd då jag saknat min bil och att lyssna på musik i den. Imorgon blir det att åka till apoteket och beställa hjälpmedelskortet. Min stomiläkare sa föresten att SenSura Flex 2 delsbandage sluten (runda påsen som är med i senaste nr av coloplast) inte är för ilostomi opererade. Tycker jag låter konstigt. Någon av er andra som vet om man kan ha slutna påsar när man har ilostomi. Hon tyckte att det skulle gå åt många påsar om dagen förstå vad det kostar sa hon. Men va tusan det är ju min livskvalitet också. Är ju 25 och singel. Nu blir det att lappa lite och sedan se i ditt ansikte på kanal5 =) Hoppas ni haft en bra dag!
Kram Nilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar