torsdag, juni 10, 2010

tradera

Jag har fått snille på tradera, köpt tre klänningar nu. Får hem dom snart jobbas jag, då får jag se vilken som passar bäst för att bära på bröllopen som vi ska på i sommar.
Blev två linnedukar också... man kan fynda riktigt ibland.

Nu ska jag till gamla huset och köra lite grejer... sen ska jag jobba.

Ps. Blöder i ändtarmen nu, igår kväll innan tolv hade jag en jäkla massa kramper i tarmen. Aja aj. Ds.

3 kommentarer:

  1. Men kära du, ta hand om dig! B

    SvaraRadera
  2. Spännande med tradera, Hoppas att klänningarna passar, Men du måste väl dra ner lite på takten, det kan inte vara bra i längden för kroppen att bara köra på. Allt behöver ju inte bli klart på direkten.
    Kram

    SvaraRadera
  3. B: Mm, jag gör så gott jag kan ;) Men man har ju en massa man måste göra... Men någongång lärde jag mig att man inte skulle säga måste utan istället säga att man borde. De blir tydligen pressen lika stor. Hur är det med er?

    Epsilon: Mm, två passa riktigt bra men en var lite thigt, men kanske kommer i den om jag rör mer på mig :P Men då brukar det ju bara bli muskler istället så det är väl som det är.
    Mm är nog takten som borde sänkas. Men den 22a är det överlämning på andra huset. Så sen kan man trappa ner och pyssla i sin takt. Blir nog lite bättre då, hoppas jag.
    Det är bara det andra huset som ger en pressen. Men u är vinden och boplan plart bara sista städningen. Sen ska källaren tömmas färdigt, huset rymde en hel massa grejer så nya betydligt större huset är fullt med saker. Men då har man iofs inte stallt ordning så mycket än, blir bättre när man pysslat lite. Men det ska vi göra i våran takt sen.
    Hur är de med er? Kram kram.

    SvaraRadera