onsdag, april 21, 2010

Högriskskydd

Idag skicka jag in papprena till försäkringskassan om ansökan om högriskskydd.
Får se vad dom säger.

Länk för min info: Här kan du läsa mer och även klicka dig vidare till blanketter

5 kommentarer:

  1. Å snart får jag ju svar ang handikaspersättnigen! Spännande...men räknar inte med att bli beviljad! Har du sökt om handikappsersättning?

    SvaraRadera
  2. Bra jobbat! Vad hade din läkare skrivit i intyget?

    SvaraRadera
  3. Hellie: Ja just, du får svar på det snart. Spännande. Det är absolut värt ett försök men jag kan ju inte detta med gränserna och så men det borde inte vara omöjligt att det går igenom.
    HOn skrev för länge sen ett intyg så min arbetsgivare skulle förstå hur jag hade det med stomin och så och i det är det även riktat till försäkringskassan och står att jag rekommenderas befrielse från karens. Men bara dom som avgör antar jag. Blir spännande att se om det går igenom.
    Hur är det annars? Kram

    SvaraRadera
  4. Det är bra med mig! Magen går upp å ner som alltid - men sånt är livet! ÄR ju ens vardag tills det kommer in nya människor i ens liv som inte känner till problemen, känns som det är först då jag uppmärksamas ordentligt på den själv! Just när man ska förklara och inser att maninte är som alla andra ju - men å andra sidan är jag ju som jag :)

    Kul med ert hus! Underbart med kärlek!!! Jag önskar er all lycka!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hellie: Ja det är ju först då som det känns och märks av, du har så rätt.
    Jag hoppas du mår så bra så du kan leva bra iaf. Vi har ju våra krämpor och så men vi är ju alltid den vi är. Vi är starka.
    Ja det är jätte skoj med hus, är så skönt. Du har sätt bilderna här eller, såg du skrev på FB att du ville se bilder ;) Tack vännen. Kramar!!

    SvaraRadera