tisdag, april 20, 2010

Detta hus är vårt den 30 maj - Längtar! 300 kvadrat


Framifrån med altan - Framifrån med del av garage.


Bakifrån, garage - Bakifrån hus och altan.


Sidan, altan.

12 kommentarer:

  1. Vad härligt det ser ut!!! Grattis!
    Kramar Sara

    SvaraRadera
  2. Gomorron! När jag köpte hus med min sons pappa 2004 så köpte vi ett tegelhus...vi var båda inställda på att "självklart ska vi ha ett trähus! Levande material!"...men ett tegelhus blev det och gud så lämpligt det kändes när alla andra grannar målade...och målade...och målade sina trähus!:) Det går ju att göra rent teglet på nåt sätt vet jag; man sprutar på nåt med högtryck tror jag...sen blir det som nytt igen! Lycka till med ert nya hus! Kramar/Cicci

    SvaraRadera
  3. Oj, jag måste ju berätta! Jag gjorde en koloskopi i mitten på mars och förra veckan fick jag besked: ingen inflammation längre i tjocktarmen *jublar*, biopsierna de tog visade "normalt resultat"; inte ens lätt inflammation!:) Så nu ska jag iväg 6 maj på tunntarmsröntgen för att kolla bara så det inte finns nåt där uppe, men det ser VÄLDIGT bra ut! Jag känner ju att jag blivit bättre än vad jag var för några år sen, men att det skulle vara så här bra trodde jag faktiskt inte! Jag äter fortfarande Asacol som underhållsmedicin, och nu har jag gått upp i vikt igen!:)... sen har jag börjat träffa en "gammal flamma" från tiden innan "Monstret i garderoben"... en man som jag nog aldrig slutat vara kär i...;)...så nu på fredag åker vi på dygnskryss till Åland och sen blir vi kvar i Sthlm tills på söndag, bor på hotell på Söder och myser!:) Lycklig!!
    Det finns hopp tydligen!! Kramar/Cicci

    SvaraRadera
  4. Sara: Tack. Ja vi kommer nog trivas riktigt bra :) Måste uppdatera mig lite, vet jag vem du är? Kram

    Cicci: Ja vi vill också ha trä, men då i såfall på landet med egen uppfart och loge mm... Här är det i slutet av byn och vid vattnet, med fördelarna som det är att bo i en by med nära till förbindelser butiker mm :)
    Det andra kan man få sen ;)
    Otroligt roligt att höra att det inte är någon inflamation!! Grattis. Hoppas allt går bra när du kollar det andra också.
    Kul att du träffat någon(igen).. underbart. Går frammåt för dig hör jag!!
    Kram

    SvaraRadera
  5. Hej!

    Grattis till huset, ser fint ut hoppas att ni kommer trivas! :)

    Varm hälsning
    Tess - www.rosasocker.wordpress.com

    SvaraRadera
  6. Therese: Tack så jätte mycket. Ja det är en bra grund, en hel massa timmar på det så blir det nog fint toppen :)

    SvaraRadera
  7. B: Ja men nu har vi att bita i, en hel del att göra. Kul! Men vi ska leva också. Allt är ju fint och inte slitet utan bara 60-70 tal :) Går att bo, vi ska börja lite smått inne innan vi flyttar in sen när vi flyttat in fortsätter vi nog ute, inne kan man ju göra på vintrarna :D
    Kram

    SvaraRadera
  8. Det ser ju verkligen trevligt ut!

    SvaraRadera
  9. Grattis till huset, riktigt fint är det ! =D

    SvaraRadera
  10. Kul med husköp, vi håller på att totalrenoverar vårt hus. Bott här i tre år nu snart, men till sommaren väntas bebis och då ska alltid vara färdig enligt beräknat. :)

    SvaraRadera
  11. Eriiza: Tack! Det finns att göra. Men sägs ju att man aldrig blir klar med ett hus, så kan man lika bra göra från grunden ;)

    Helen: Visst är det mycket man vill göra men man kan ju inte göra allt på en gång. Kul med bebis :) Hoppas du mår bra i graviditeten?! Lycka till med renoveringen.

    SvaraRadera