söndag, september 23, 2012

Väntan

Tänker på det ibland... Att jag faktiskt väntar på att ett kuvert med en operationstid ska dimpa ner i brevlådan Shit. känns annorlunda. Sist gick allt så fort så det blev akut operation. Nu går man och smälter in det lite... Hur har ni andra upplevt detta med att vänta på op tid och har ni några reflektioner att dela med er av?

3 kommentarer:

  1. Jag opererades akut för vad man trodde var blindtarmsinflammation men man hittade i stället en tumör.Fick vänta en månad innan den togs bort och jag minns att jag under den där tiden funderade mycket över livet, hur det varit och hur det skulle kunna bli efteråt.En tid av eftertanke. Så här sex år senare kan jag ju bara vara glad över att den där första egentligen onödiga operationen blev av. Och visst är det fantastiskt - man blir sövd och när man vaknar har en massa människor jobbat för att ens liv ska bli så bra som möjligt. Tänker på dig och håller tummarna för att du snart ska få din op.tid.

    SvaraRadera
  2. jag tror det kommer gå bra för dig men som sakt jag hoppas bara du inte får infektion efter operationen
    som jag fick och det känns ju alltid lite konstigt att gå på toa innan kroppen har vant sig<3

    SvaraRadera
  3. Tack till er båda att ni kommenterat. Jag känner att ni är trogna läsare och trogna vänner! Tycker om er båda! Jag håller med om att man får sig en del tankar och och funderar en del. Ja Skvisa jag hoppas jag slipper infektion!! Kram på er!

    SvaraRadera