tisdag, november 15, 2011

Måste tjäna mer pengar!
Hur?
Jobbar redn heltid och kör med homparty som hobby...
Mer bokningar vore bra...
Andra tips?!

4 kommentarer:

  1. hej jag ska operera mig nu på söndag 20/11 2011 så om du kunde maila mig och berätta hur det går till med operationen, liksom före/efter och så.. Natalia_jaber@hotmail.com , hittade inte din mailadress, men går de bra om du mailar mig där istället?
    Vill helst ha svar innan nu på söndag, då jag ska göra operationen!! :)
    // natalia

    SvaraRadera
  2. hej hej, slog på ordet dels för att hitta nåt intressant att blogga om. kom till 2-dels påsar och fann att jag inte fattar nåt. undrar om man får påsarna och plattan som läkemedel? kan man byta själv? ja mitt inlägg blev andefattigt men som sagt frågar man inte så får man inget veta,Lyckas aldrig bli annan än anonym med Blogger men jag är Marifa på metrobloggen

    SvaraRadera
  3. Hej Nataliajaber:
    Jag ber verkligen om ursäkt för att jag såt din kommentar här i bloggen nu idag. Jag skriver några rader till dig. Tänker på dig och hoppas allt gått/går bra. Kram Nillano

    SvaraRadera
  4. Hej Marifa:
    Absolut inte ett andefattigt inlägg - Tvärt om. Underbart.
    Har helt samma inställing, frågar man inget får man inget veta :)
    Så fråga på!!!
    Ska försöka sammanfatta frågan i detta inlägg från dig...
    Stomibandaget, även kallat påse och plattan är då en egen del när man har 2-dels som du fick upp (jag använder när påse och platta sitter fast i varandra) Detta skrivs ut med Hjälpmedelskort. Alltså ett recept, men istället för medecin så är det hjälpmedel för att kunna göra/klara vissa saker.
    Detta byter man själv. Så klart olika ut efter sina förutsättningar men jag har bytt själv från första bytet efter min operation.
    Tack för ditt härliga inlägg. Hoppas vi hörs igen!
    Kram Nillano

    SvaraRadera