lördag, mars 07, 2009

Kaffe Latte


Nu ska jag dricka min andra kaffelatte för idag :)
Mumms så goda

dom blir! Jag har min vän Ann att tacka för att jag överhuvudtaget kan dricka denna goda dryck så lyxigt här hemma!
Har öven lite mörk och ljus marabou choklad att smaksa på i kväll.

Vad gör du ikväll?

2 kommentarer:

  1. Åh, den där kaffelatten såg inte alls dum ut. Sådär lagom mycket skum. Visst är det rena lyxen att kunna få sånt kaffe hemma.

    Gör jag dig så nyfiken med mitt badrumsskåp? hehe. Det var kanske lite att ta i med att säga att skåpet bestod av hundra delar..hehe. men det kändes så när jag satt med eländet. Jag har faktiskt köpt ett köksskåp i serien Faktum. Tror det är 70 x 40 cm och är liggandes kanske man kan säga. Så luckan som kommer med posten i veckan ligger ner och öppnas uppåt. Jag har beställt en lucka med frostat glas. Därför det kommer i olika paket. De har inte luckorna hemma på lager. Jag lovar jag ska ta ett kort och lägga ut när skåpet och luckan är på plats, enbart för dig! ;)

    Haha, ja man kan minst sagt trumma på påsen när den är helt uppblåst. Jag trodde ärligt talat att den skulle spricka i natt innan jag hann sätta mig på toaletten. Det kändes som om det bara var en tidsfråga. Men jag undrar vad som kan ha gjort det då jag inte ätit samma saker två dagar i rad. Men det kan vara en period nu som du säger. Man vet ju inte riktigt hur magen funkar ännu.

    Blev lite orolig över din middag. I första kommentaren skulle du skynda dig för att maten inte skulle brännas i andra kommentaren var du orolig över att den brann..hehe. Hann du rädda den? Vad blev det för något gott?
    Jag var ju hemma hos mamma i eftermiddag och blev bjuden på två olika sorters pajer. Mums. Det var riktigt gott, men oj med vitlök där var i maten. det känner jag nu efteråt. Stackars katten, hon går väl snart som i en dimma här av min osande andedräckt.

    Visst är det roligt när vi blir fler och fler här i bloggvärlden. Det gör väldigt mycket. Jag tycker det är skönt att ha er runt omkring mig. Gör mig tryggare.

    Har läst igenom dina senaste inlägg. Mycket tänkvärda och bra skrivet!! Du är duktig på att skriva och förmedla.
    Det är modigt av dig att lägga ut bilder också.
    Jag kände i dag att det var dags. Mest för min egen skull. Men också för andra som kanske är i samma sits. Jag letade ju lite bilder då det blev på tal om stomioperation för min del. Såg både virrhuvudets och sussis. Men alla är vi olika och alla stomier är därmed också olika. Så det skadar nog inte att se fler.

    Den näst sista bilden som jag lagt upp där jag har svarta tights på mig och den vikbara påsen är tagen idag och där ser man lite av det ena titthålet. De har läkt ganska fint tycker jag. Kommer kanske bilder på en helt läkt mig snart ;)

    Vad hittar du på ikväll?
    Själv så har jag som sagt precis kommit hem från mamma. Fick med mig några gardiner från henne. Funderar på om jag ska hänga upp dessa redan ikväll. Roligt att byta och få lite färg. Just nu har jag ett par vintervita i tunnt genomskinligt tyg... fina, men kul att prova med något annat. Finns inte särskilt mycket att se på på tv heller. Så det blir nog lite pyssel och melodifestivalen i bakgrunden ;)

    Nyfiken på din nya idé..kan det vara en bok av något slag?
    Sköt om dig gumman!! Stor kram

    SvaraRadera
  2. Elsa: Den var god med =) Ja du gör mig verkligen nyfiken. Jasså skåp så, det hade jag som ide jag med så man kunde få in lite i det. Men jag köpte byrå stället, och blev mycket bra. Tror ditt skåp kommer bli perfekt det med. Blir kul med bild sen.
    Ja du får prova att trumma nästa gång, men du det kan inte spricka, eller kan kan den kanske men då sak den vara nästintill trasig någonstans. De som kan hända är att påsen blir så sprängd så att den gör så plattan börjar krypa bort från uden, alltså att den öppnar upp och låssnar från huden. Har hänt mig faktiskt.
    Ja då han rädda maten den var varken i lågor eller bränd, perfekt faktiskt. Hade lite koll... han sätta på påsen och så med :)
    Stackars kissemissen din :)
    Mm fler av oss! Jag vill att alla ska få se vad internet kan erbjuda. Jag måste passa på och tacka att du bloggar och att vi har kontaten. Hjälper oss båda!
    Tack, jag hoppas det finns lite tankar som kan spridas och väcka aktivitet hos andra :)
    Jasså är jag, tack. Trodde jag inte. Jag skriver lite luddigt ibland. Men är ju bra att det förstås!
    Så bra att du hittade dessa sidor med bilder, är super bra att dom har lagt ut, nu är även vi med och bidrar till den braiga utgivelsen till bildern :)
    Ja du min idée den får du veta om tidsnog...
    Kollar filmen på fyran nu, där av min snabba kommentar... gav upp att kolla nyheterna haha. (har fortfarande datorn i sovrummet)
    Hur går det med pysslet?
    Kramar om dig vännen!

    SvaraRadera