torsdag, mars 19, 2009

Min lediga torsdag / IRA operation

Hej igen, gav er en snabb rapport när jag skicka in bliden. Men ingen kommenera den :P
Ja vart ska jag börja...
Sov sov och åter sov idag, gick upp efter tio, åt ej frukost då jag planera att gå och ta proverna jag skulle gjort för någon vecka sen. Detta var fastaprover, så därför ej frukost.
Duschade och åkte till vårdcentralen, har inte varit på vårdcentralen sen dom höll på och bygga om så blev lite annorlunda men gick smidigt. Han precis få provet taget innan dom gick på lunch, tur för mig för jag vill ju med äta :)
Sen käka jag lite, tog ut stolen på plattorna och satt isolen och åt. Kika lite på tomten och beslöt mig för att fylla bilen med alla tomma kartonger i förrådet åka ner till det andra förrådet och tippa av dom, ta med utmöblerna jag hade på balkongen i Örebro. Har ju även soppborste och kratta sen jag hyrde mitt första hus, så tog med det med.
Hem dimpa av allt på tomten, parkera... Sen satte jag igång kratta allt, bort med alla löv och skräp. Soppa och peta springorna på plattorna och ställde upp utemöblerna. Dom ser lite fjuttiga ut på min uteplats, då dom är i storlek för att rymma en balkong, men man tager vad man haver.
Småpratat med lite grannar och en liten grabb hjälpte jag med att skruva fast styret till hans cykel, mamman tacka snällt... sa till grabben att då vet han vart han ska gå om det blir nått fel igen.
Vi prata lite om vad jag hade för växter i trädgården, jag har tydligen hallon. Grabben brukar gå och palla hallon där :P
Det kommer upp lite av varje i min trädgård, är spännande när man inte vet vad som finns under jorden.
Sanna ringde när hon sluta jobbet och hon kom lagom till jag skruva cykel, sen gick vi in och fika... Snackade om allt och inget. Hon ska flytta till Malmö och börja jobba i Lund, spännande för henne. Hon är en vän som också har UC.
Sen ringde Erika och hon komförbi, dom skulle gå vidare sen så jag fortsatte med det jag höll på med.
Nu har jag diskat och lagat mat, så nu är precis maten klar. Blev kyklingfingrar (ja ni läser rätt) med klyftpotatis och egen gjord currysås.
Så nu ska jag äta och göra ordning en matlåda tills imorgon...


Jo just ja, vet ni vad som hände mig idag. Innan jag åkte till vårdcentralen fick jag brev från sjukhuset. Stort brev och jag blev så nyfiken så öppna på studs, vet nu vad... håll i er...
Det var kallelse till opertion, ja ni läste rätt även denna gången.
Allt var med, kallelse till beösk, inläggning, hälsopapper, provtagningsremiser, bussbiljetter... ja allt.
Och vet ni när karusellen skulle starta, på onsdag. ja onsdag den 25/3 2009. Snopen blev jag!
Men jag ska ringa och avbeställa den imorgon.
Jag var ju hos kirurgen några veckor efter min förra operation, och då sa jag att som det såg ut idag (den dagen) så ville jag inte göra en ihopkoppling. Han fråga då om jag skulle stå med på opertions kön eller inte. Men jag sa då att jag ville det, för jag viste ju inte hur nått skulle kännas. Jag kanske skulle avsky stomin.
Men jag har inte ändrat uppfattning och är absolut inte redo för en ihopkopplings operation IRA, så blir att avboka. Någon annan som blir glad säkert, synd bara inte vännen Hellie kunde få den av mig.
I framtiden kanske jag kommer göra en sån här operaton, men inte som det ser ut nu idag.

Nej just min mat var ju klar, bästa att tugga i sig den innan den är iskall :P

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar