fredag, mars 20, 2009

Operation

Nu ringde jag och avboka min operations tid jag fick på posten igår, ska inte göra den. Inte nu iaf, om det blir framöver får tiden utvisa. Känns lite olustigt att tala in på telefonsvararen bara, vill gärna prata med någon. Men men, man får visa att man ändå tillhör den unga mordena skaran :P

2 kommentarer:

  1. ojoj, operationstid. Misstänker att du inte hunnit fundera så mycket över det hela då du haft ett svårläkt och trilskandes sår.
    Idagsläget är det inget du känner att du måste göra? Trivs du så pass bra med stomin att du kan tänka dig att behålla den en tid framöver?
    kramar om dig igen!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Missa du det om min operation i inlägget som heter något / IRA operation?! Tanken från början är att detta är planden, men jag har inte kännt att jag ska göra det samt att detta med såret, som du säger har gjort att jag vill ut livet lite mer för att kunna ta ställning. Men som det är nu och som det varit hela tiden, som jag också tror det kommer vara en tid framöver. Så är det INTE operation som gäller. Alltså man trivs med stomin och den har gjort mig så frisk jag kan bli. Samtidigt som den har gjort mig annorlunda. Men jag var ju mer anorlunda innan. Förut levde jag annorluna men var normal, nu är jag normal men lever annorlunda. Hänger du med på mina konstiga meningar?! Kopplar jag ihop, går jag steg tillbaka. Får en blandning av allt men ändå tillbaka till detta med toaletten och allt. Men det är inte helt uteslutet, det kommer säkert bli så. Men jag väger in detta med chansen att få barn, risken att inte kunna få, ja allt. Om jag gör operationen så gör jag den ju bara för mig själv, för att jag inte vill ha det utan på kroppen. Jag gör det ju inte för någon annan, om du förstår mig?! Jag är jag, och det kommer jag alltid vara.
    Kram på dig vännen!

    SvaraRadera