söndag, mars 01, 2009

TV

Kom just från en sväng i tvättstugan...
Viker lite kläder men så tittar jag även på kanal 5, missa förra helgen. Men ska jag inte göra denna helg :D

3 kommentarer:

  1. Nu har jag legat på soffan och slappat och första gången på bra länge har jag faktiskt kommit ner så långt att jag legat på soffan ;) Filmen var helt klart sevärd, fast ingen film jag skulle rekomendera ett biobesök. Men den var alldeles lagom så här en söndagseftermiddag.

    Duktig du är som tvättar, min tur i morgon...
    Te och choklad låter inte helt dumt faktiskt, kanske man ska göra sig lite nu.. eller en kopp kaffe, gäspar som bara den här. Det var städningen som tog kol på mig..hehe. Eller är det bara för att det är söndag ;)

    Var inne och kollade inlägget som du länkade till. Det hade helt gått mig föri, Antar att det var förmycket med operation och grejor i mitt huvud. Men vad roligt att de frågar. Det skulle jag verkligen vilja gå och lyssna på!(men karlstad känns lite väl långt...) =) Är det en öppen föreläsning?

    Sköt om dig!!! Stor kram!

    SvaraRadera
  2. hmm, ibland står det så konstigt då jag försöker kommentera...fick du min andra kommentar?

    SvaraRadera
  3. Elsa: Jag tycker det är skönt att slappa i soffan till film, så låter som det kommer bli en soff film att se framöver :D
    Mm te och choklad eller kaffe och choklad är super gott... Jag åt mörkchoklad idag, har inte gillat det men har väl inte smakat rätt mörk choklad helt enkelt. Idag va det super gott!
    Blir helt klart fler gånger!
    Ja verkligen kul att dom frågade, men är ju lite små nervöst. Får knoppa ihop nått bra. Du är ju en del av mina kontakter via nätet :D
    http://livetskalevasnu.blogspot.com/2009/02/temaeftermiddag.html
    gå in där och kolla, det är det jag vet... Kolla med dom, jag har faktiskt ingen aning. Men du borde kunna komma. Du kan suporta mig :D Men klart är ju en bit.
    Hoppas du har en bra kväll!?

    Vad är det som är konstigt när man ska kommentera? Men jag fick dessa två iaf, var det någon mer?

    Kramar

    SvaraRadera