måndag, mars 09, 2009

Träning

Jag funderar på i vilken grad jag ska börja min träning... känns som jag är redo rent kropps mässigt nu. Kanske borde jag avsätta tid för att börja använda mina pilates prylar... men också att gå fler promenader.
Annars kommer nog inte lilla jag komma igång ;) Känner mig.
Vore mer än skönt att träna upp ryggen och magen... Magens muskler har ju varit helt avskurna... Ja ni ser ju bilderna själva i tidigare inlägg ;)

Urs så kallt det är här på jobbet idag...
Så nu blir det dagens första kopp kaffe!

4 kommentarer:

  1. God middag vännen!
    Sen morgonkommentar från mig. ;) Har gjort en himla massa mellan läsningen i andra bloggar här. Blev inte alls min vanliga morgonrutin då jag bestämde mig för att komma upp i tid idag för att orka gå upp tidigt i morgon ;)
    Hur har natten varit? Det blev mycket lugnare för mig i natt. Kan bero på att jag tog en kvällsmacka lite senare igår, så det blev inte lika mycket luft. Ska prova det ikväll igen och se om det var det som gjorde susen! ;)

    Det här med träning är något som jag också fudnerar på. Jag har dock inte samma återhämtningstid pga titthålen. Men efter att ha varit inaktiv i snart två år så måste man ju börja någonstans. Prommenader är ju alltid bra. Fast det är inte lika kul alltid. Sen har jag funderat på att gå och simma lite. i mitt egna tempo och så småningom börja så smått på friskis och svettis. Men det ligger några månade framåt. Men planer måste man ha. Pilates är nog inte helt tokigt det heller..

    Nähe, nu väntar tvättstugan. Min tur i dag. Eftersom jag går hemma så krigar jag inte om helgtiderna ;)

    Ha en bra dag vännen!! Stor kram!!

    SvaraRadera
  2. Elsa: Ja idag får vi säga Goddag då det är luch när som hälst för mig. Har bra färdiga tråkiga torra plättar med jordgubbssylt och mjölk idag. Men får laga nått gott när jag kommer hem, så matlådan blir bättre imorgon.
    Bättre sen än aldrig som man brukar säga =)
    Ibland måste man reglera sovtiderna lite.
    Ska du upp och göra imorgon då?
    Bra med kvällsmacka, då hjälpt mitt förslag!?
    Min var bättre, men mer luft en vanligt. men men viste jag ju.
    Ne titthål skadar ju inte lika många muskler man man ska ändå ta det försiktigt. Kjejsarsnitt ska man ju börja försiktigt i början. Men ja snitt över hela magen, känns ju lite mer pårestande, på ett annat vis.
    Simma har jag försökt senaste fem tio åren, utan att få in rutin, haft gymkort utan att använda det mer än tre veckor på två år, haha ja du hör ju hur jag här. Så jag tänkte jag skulle försöka hitta nån träningsform som är rolig, nångon kvällsaktivitet kanske. Men inte hittat någon ännu. Som passar plånboken.
    Så får försöka röra mig destu mer på egen hand. Det har jag med försökte med men då med bestämda mål om hur mycket och ofta. Det slutar alldrig bra... så nu har jag mer så att allt jag gör är bra och får jag mersmak är det bra :D
    Jasså din tur att tvätta idag, bra att du inte krigar om dom bästa tiderna ;)
    Hoppas det går bra och bär försiktigt, dom där blåa ikea säckarna är bra.

    Varit påväg att läsa ditt inläggä många gånger nu, så nu ska jag försöka igen :D Hårt när jobbet tar överhand haha

    Kram till dig med!

    SvaraRadera
  3. Jag började träna 4 månader efter min operation, och då syftar jag på gymmet, kunde då köra på med situps som vanligt. I samband med att jag började bada 5 veckor efter operationen simmade jag även lite (utomhuspool). Man känner själv vad man orkar, är bara att lyssna på sin kropp.

    Kram

    SvaraRadera
  4. Hellie: Mm jag får hitta min nivå, men är svårt att veta vad man ska chansa med :) Sitter lite i huvudet med med fem månader med öppet sår, men nu är det läkt bara hoppas korppen gjort sitt invändigt också.
    Känner mig lite feg när det gäller musklerna med. Men men, man måste testa sig fram.
    Vore kul att få bort denna halvårs slappa mage ;)
    Kramar

    SvaraRadera