tisdag, mars 10, 2009

Tisdag morgon

Godmorgon!
Igår stände jag av datorn redan vid sju halv åtta någon gång, skönt då fasta man inte där :)
Nu är det tisdag morgon och jag bara ligger och drar mig om mornarna nu, inte bra.
Är riktigt trött, vill få lite mer ork.
Apropå ork, kom på nu att jag ska ta prover till min läkare. Om jag inte jobbar torsdag (har inte fått något pass då ännu) så blir det att gå och ta proverna, passar bra när jag är ledig och det är fasta.
Men segt att gå upp bara men får helt enkelt sova lite extra ändå, för labb här öppnar inte förens 8 så räcker ju om jag åker dit efter der... blir lagom sovmorgon, så jag inte sover bort hela förmiddagen :D
Eventuellt ska jag umgås med Millan på torsdag, passar ju bra då hon går arbetslös och jag är ledig då. Men vi får se hur hon vill göra. Hon kanske har annat att göra.
Imorgon är det onsdag då ska jag försöka ha min lugna mys kväll hemma med mig själv och Grey´s anatomy :)
Fredag kommer nog lite vänner till mig, blandannat Stefan. Är min vän som jag umgås alldeles för lite med nu för tiden... får försöka ändra på det.
Ska även fråga lillebror, Millan, Martin och Storebror med familj om dom vill komma... Lira lite Wii. Kan bli en bra fredag.

Nu har jag varit inne på Aschbergs blogg och läst om han och Gert Fylkings promenad, från Ystad till Haparanda.

Hur är din morgon?

4 kommentarer:

  1. Känns tryggt att man vet att du alltid har hunnit med iaf ett inlägg när man själv kommer in här, så har man något att börja sin dag med!

    Jag missar grey´s på onsdag, ska ju på bio istället. men det ska det nog vara värt! Filmen ska ju vara bra,m och sällskapet brukar ju vara trevligt! ;)

    MEn går Grey´s i repris nån dag?
    Kram

    SvaraRadera
  2. Skojar till det med en liten morgonkommentar i alla fall. Var tvungen att gå in här och kika en sista gång! Ha det så bra nu och jobba lugnt! Kramar

    SvaraRadera
  3. Hellie: Tur jag ingår i ritualerna :)
    Ja bio och trevligt sällskap går ju före. Reprisen är söndags eftermiddagarna, vågar inte säga vilken tid för är inte säker men kanske runt 17?! Ska kika... 16:10 enligt tv.nu =)
    Kul att du ringde förut!
    Gillar att vi kan ringa varandra när de tär något :)
    Kramar till dig!

    SvaraRadera
  4. Elsa: Så glad jag blir, ingår i mina rutiner, men nu får jag vara utan morgonkommentaren två dagar... jag har förberätt mig Psykiskt :P (Skratt)
    Tur vi hunnit med att smsa med varandra också, haha.
    Trevlig resa nu och ha det super skoj!!
    Kramar

    SvaraRadera