torsdag, mars 05, 2009

Morrn morrn igen!

Nu är det torsdag och det känndes segt i morse, så min sov morgon imorgon är efter längtad. Börjar ju jobba 07 istället för 06, skönt.

Jobbet har rullat på här på morgonen, varit som vanligt.
Tror jag nämnt det tidigare att det är ju bra när det är som vanligt, men jag och min vän Karin prata om det igår och jag sa att så länge det är som vanligt är det bra, för man underskattar vardagen.
Så kom jag även på detta med att vi är ju människor som kommer in i vanor väldigt fort, och som mig tex, jag är van att ha det som vanligt.
Som vanligt för mig är väl inte alltid kul, men man är ju van...
Ni ser det blir en rund gång.
Men kan till läggas att jag är inte bitter (som Gunde säger) jag ser det ljusa i allt, annars skulle man gå under psykiskt i detta sammhälle.
Nu ska jag snart ta dagens första kaffe, brukar bli lite olika tider... ibland nu vid åtta och ibland tio ibland inte alls.
Längtar hem faktiskt, så jag kan testa espresso maskinen... Testa mjölkskumningen igår, var utmärkt, smjölk i te =)
Idag blir det middag hos mig, har inte hunnit förberätt nått men det är det spontana som brukar bli bra. Ska bli kul att få A på besök!
Denna kvälls ska jag komma isäng innan nio tror jag, om jag gör det så får jag sova nio timmar. Skönt det låter... Bättre än fem timmar. Men man ska inte hoppas för mycket när det gäller mig.
Nu ska jag försöka logga in med mina nya användar uppgifter på ILCO, registrea mig igår men har inte lyckats logga in än...
Känner att jag varit lite frånvarande när det gäller min informations ställen senaste tiden ja inte bloggen då men andra sidor som man kan uppdatera sig på som ILCO, Knasmage, Convatec, Coloplast, Mag & tarm med flera...

2 kommentarer:

  1. GODMORGON!
    Är det Gunde som säger "jag är inte bitter"? Det enda jag tänker på är Roberts Gustafsson imiation av speedwayföraren Richard ????? på idrottsgalan för några år sedan.

    Hoppas du får en bra dag! Usch vad du börjar tidigt på dagarna!

    SvaraRadera
  2. Hellie: Ja det kanske stämmer, är så dålig på att minnas sånt där... chansa lite :P Får efterforska i hur det är =)

    Ja dagen är bra, lite för seg arbetsdag. Men den är helt normal... men jag vill att det ska vara lite av varje att göra så det flyter på, men är bra när det är så här med =)
    Alldrig är man nöjd :P

    Ja det är lite tidigt, men man vänjer sig. Men tog ett tag innan man vande sig från nattpassen ;D

    Trevlig dag på dig med!
    Kram

    SvaraRadera