fredag, mars 06, 2009

Många glada vibbar idag!

Åh jag får som lyckorus idag...

Fick för en stund sen sms av Elsa blev så glad av det:
"Hej! Läste den precis. Du är världens snällaste och så omtänksam! :) det kommer snart en kommentar tillbaka. Många kramar!"
Tack gumman, man kan inte bli annat än glad. Du är lika, omtänksam och världens bästa!
Vore som sagt kul att ses IRL framöver :D Tids nog tids nog, som man brukar säga.

Hellie skriver om boktips, denna bok tänkte jag köpa i höstas. Men den var inte utgiven än, såg den på något morgonprogram när jag var sjuksriven. Var nog på sjukhuset kanske?! Jag och vännen Frida diskutera den och vi hitta den iaf inte. Men nu så nu ska jag med köpa den som Hellie och många fler. Som jag skrev till Hellie, får använda mitt lånekort på bibloteket jag skaffa förra veckan flitigt nu när jag inte har några pengar.

Fick precis nyss sms av min vän Millan där det stod:
"Lyssnar på gyllenetider och städar :) Många minnen sen vi var yngre du å ja :) vi hade riktigt kul! Hoppas du har det bra på jobbet! Kram"
Så glad jag blir av sånna här sms! Tack vännen!

Allt som uppskattas minns och annat gör att man får må bra vibbar, glädjer en annan och en själv. Man tar ofta allt för givet så sånt här gör att man stannar upp tänker tillbaka frammåt och minns... Underbart!

Sånt här gär Nilla lycklig glad och posetiv. Tack!

1 kommentar:

  1. Är ganska fantastiskt en sådan påverkan andra kan ha på ens humör! Männsikor som visar uppskattning och sprider positiv energi är GULD värda! Det är sådana människor som gör att man orkar i svåra stunder.

    SvaraRadera