onsdag, mars 11, 2009

Du, stanna upp!

Ibland ska man stanna upp och lyssna på sig själv, vad man vill och vad ma är på väg. Om man är nöjd eller om man vill göra något åt det. Om man nu vill det, vart mans ka börja och hur man ska gå tillväga.

Men med denna rubruk menade jag egentligen att jag som många andra i bloggvärden, blir nyfiken på vilka som kikar in och hamnar här. Endel går vidare och en del kollar igenom, men även många som följer lite sporadiskt utan att jag som bloggare vet vilka. Precis som Pelle och Hellie så vore det kul om ni lämna lite avtryck :)

Skulle göra mig mycket glad.
Skriv vad ni vill... eller bara en siffra, smeknamn, initsialer eller vad du vill :)

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag minns inte om jag redan varit inne o skrivit detta, men i så fall gör jag det igen:

    Jag blev av med en massa telefonnummer när jag tappade min telefon, tror alla jag lagt in medan jag hade den försvann, jäkligt segt! MEn kanske var bra att bli av med några gamla ex å så ;)

    Iaf skulle behöva ditt nummer igen, och Jolinas. Hon sms:ade mig när du skickat mitt nummer, så hade det ett tag. Får nog lägga ut en efterlysning på FB att folk ger mig deras nummer också, tar tag i det ikväll. för nu ska jag ha biostatusen ett tag till iaf!

    Du kan väl sms:a numrena till mig!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Hellie: Har nu smsat dig :D Är inte kul men och andra sidan så får man se det som en ränsnings som du säger :P Jag rensar varje gång jag byter mobil... knepigt system kanske. Men lägger in dom nr jag anävnder eller som jag får när jag har ny mobil. Till slut har man ju sitt nätverk. Men det går ju att göra så eftersom jag springer runt med två mobiler, annars skulle det ju inte gå lika bra ;)
    Kram kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Jag brukar kika in hos dig varje dag. Har oxå ileostomi o tycker att det är intressant att läsa din blogg:)

    /Nettan

    SvaraRadera
  4. Anonym/Nettan: Kul att höra, blir så glad :) Är just det man vill att min blogg sa vara. Hoppas du mår bra och att din ileostomi funkar bra?!
    Kram till dig

    SvaraRadera