lördag, april 04, 2009

Virrhuvet


Titta vad jag hitta ikväll, virrhuvet är med i veckorevyn igen. Du är stark bruden!

6 kommentarer:

  1. Hej min fina solstråle!!
    Hoppas din dag varit till belåtenhet. Oj vad du varit flitig i köket läser jag. Vad roligt. Och äntligen fick du dina rågsiktskakor och din kladdkaka. Hoppas du fick trevligt middag/fika sällskap också.
    Själv har jag träffat mamma i dag. Vi har varit och shoppat lite nya stämplar och grejor till vårt pyssel och sen suttit ute på altanen och gjort kort. Riktigt roligt måste jag säga. Sedan premiärtände vi grillen. Gott var det verkligen, första grillet för året och det smakade precis så bra som jag hoppades!

    Nu är jag så förbenat trött och gråter av bara tanken på hur denna natten ska bli. Jag har precis trattat i mig en starkare smärtstillande som jag hoppas kunna sova lite bättre på. Och på måndag/tisdag ska jag ringa syster C. För jag kan inte mer nu. Nu är det liksom nog känns det som. Jag undrar hur länge kroppen håller samman.

    Usch det här blev riktigt deppigt, det vara inte riktigt meningen...
    Förstår att du är nyfiken över bibilioteket. Jag har inte orkat ta tag i det ännu. Men ska göra i veckan hade jag tänkt. Jag kläcker idén till dig i ett mess...hihi. Kan vara något, men kan också vara ett bottennapp. Det vet man inte.

    Nu ska jag skölja ner min äckliga brustablett (citodon) med en mugg varm chaithe och krypa ner i sängen. Det är rundgång i hjärnkontoret nu..
    Hoppas du får en mysig lördagkväll!!! Stora kramar

    Ps. ett golvris nu till påsk var inte så dumt. Köpte vita/svarta/gråa fjädrar idag som antagligen åker i i natt på mina nattliga bravader...Ds.

    SvaraRadera
  2. Godnatt/Godmorgon! Kalla det vad du vill ;) Kommer ännu en liten kommentar ifrån mig. Känner mig lite gladare denna gången. Har fått sova 4 välbehövliga timmar än så länge. Nu är jag uppe och fyller på smärtlindringen. Men som du skriver, ibland undrar man hur mycket skit man ska behöva få ta egentligen. Nu hoppas jag på att tjocktarmen åker väck och därmed en del av värken också. Kan vara så att den lindras om man får bort den allra värsta inflammationen och aktivitet ur kroppen. Hoppas bara att allt går rysligt fort!

    Blev nyfiken på Virrhuvet. Följer ju henne på hennes blogg. Kommer man åt artiklen på nätet eller man behöver köpa tidningen? För självklart blir man nyfiken! Visserligen är man nog redan rätt medveten om vad som står. Men tycker det är en bra grej att stödja om man nu kan göra det!

    I dag skulle jag vilja se lite bildbevis på dina rågsiktskakor ;) Blev så nyfiken då det lät väldigt enkelt och gott!

    Såg att du fick mitt mess igår, visst lät biblioteket intressant. Anledningen till att min mamma tipsade var att hon har en kvinna som går och städar hos henne på jobb som inte har det alltför enkelt ekonomiskt och hon brukar söka och få en slant då och då. Det handlar inte om några enorma summor och visst ligger det lite jobb bakom det. Men hittar man bara något som man har rätt att söka så kan man nog få det att rulla på lite grann. Och för både dig och mig är det ju tacksamt bidrag. Och jag tänkte genast på dig med. För jag vet i vilken sits du sitter i. Jag har som sagt kolla lite på nätet men inte hittat något mer än två böcker/kataloger som jag ska kika i under veckan när jag har tid och ork. Håller dig uppdaterad.

    Nu ska jag ladda tvättmaskinen så den bara är att kicka igång i morgonbitti. Lyckades ju kladda ner mig under pysselstunden idag. Typiskt. Hoppas bara att denna neongröna fläck försvinner fårn min fina klänning ;)

    Sussa gott gumman så hörs vi! Hoppas att din "bortakväll" var trevlig!

    Och du, angående midsommar. Jag brukar åka bort till släktingars sommarstuga. Men i år kan det vara andra planer på gång. Dvs att jag inte gör detta på grund av att jag förhoppningsvis ska kunna börja jobba måndagen efter. Och sen väljer man ju sina aktiviteter. Hade varit roligt att se dig. Förhoppningsvis så kommer den där UngILCO helgen först..har du hört något mer förresten? Plats och tid och framförallt helg?!

    Nä, ett ryck i bloggvärlden och sen ett nytt försök till lite sömn!
    KRAM

    SvaraRadera
  3. Hej!
    Jättebra med sådana reportage:) Vi får hoppas att det blir mindre tabu.
    Egentligen skulle vi kontakta Dove, tänk vilken härlig syn med ett gäng stolta tjejer i underkläder med påsarna på magarna:)

    Kram Nettan

    SvaraRadera
  4. Elsa: Å du snälla, du ser och hör mig tack för det gumman! Nu har du fått bildbeviset ;)
    Låter som din mor och du hade en bra dag, underbart!
    Fyra timma, jo bättre men inte bra än... kunde du somna om sen? Borde få va nog snart!
    Du får deppskriva till mig, det vi vänner är till för.
    Det låter intressant med allt det där, hoppas du finner något. Jag borde låna böckerna jag med, eller kanske måste sitta på bibliotekt med dom. Så kan vi leta ihop och diskutera och lite så, vad sägs?
    Men känns som man inte är berättigad till sång iaf, men värt att testa.
    Måste ta tag i det med handikapsersättningen med... mitt halvår börjar öka till sju och åtta månader snart, inte bra.
    Lördagkvällen var bra, lugn.
    Låter super fint med riset. Jag har inte plockat ännu, kanske man ska göra nu när man ändå är ute med bilen... vore fint o få upp det. Jag kanske ska ha lite ute med, i miniträdgården haha.
    Stor kram till dig, tack för att vi hitta varandra! Du är ett stort stöd!

    SvaraRadera
  5. Elsa: Morrn morrn, men nu är det middag här =)
    Skönt att du är gladare, känns bra att höra!
    Ja tänk om du blev av med det, jag vet ju hur skönt det var att bli av med min smärta. Ovärdeligt!
    Har du pratat om det med läkarna?
    Jag tror man måste köpa tidignen, jag nästan typ samlar på allt som trycks och skrivs... eller vad man ska säga. Så säg till om du hittar saker :)
    Mm man vill lixom köpa för att visa som du säger att det köps mer på, för jag köper inte tidinigar annars. kanske haft nån prem. då man fått nått bra med den men sen sagt upp.
    Oj skrev både om sömnen och bildbeviset och idéen, i förra inlägget haha... märks att jag ska till erika nu och skyndar mig att svara :) Vill ju så gärna vara aktiv här!
    Midsommar, ja du hade plander lät det som. Men du tror du stannar hemma om det nu är så att du börjar jobba måndan efter eller? Ja vist vore det kul att ses. Och jag har ju inget inplanerat då iaf, blir ju som min semester eftersom jag inte har någon annas. vore kul att hållas till lite närmare kusten :)
    Jo ilco helgen, har du pratat med virrhuvet? Det jag vet är att det är 24-26 april i solna. om du kommer kan vi dela rum :)
    Vet inte inte så mycket om helgen, så skriv till henne =) eller ska jag fråga åt dig?
    Kramar

    SvaraRadera
  6. Anonym/Nettan: Hej, ja vist är det bra, fjärde jag har nu. Dom är så modia och starka tjejerna.
    Ja de vore en härligt syn! Kram på dig

    SvaraRadera