fredag, april 03, 2009

Tebax

Nu är jag här, hej allilhopa. Har in saknat mig :)
Gick och la mig vid 22:30 igår och sen vakna jag inte förens vid 06:20, min kropp undra väl va f*an jag inte var vaken för :P Somnade om, vakna till vid 08:40 låg vaken en minut sen ringde det på dörren?!?! Vem vet jag inte, jag tänkte inte gå upp ur sängen... häva på mig något, och dessutom men hyffsat stor balongpåse. Jag menar vem kommer till mig den tiden... ingen som inte skulle kunan ringa och säga att dom står utanför. Skicka meddelande till lillebror och fråga om det var han, men inget svar. Och om jag får gissa fritt så var det inte han, för han sover nog :o)
Låg och mös lite med kudden till klockan var 09:11 då klev jag upp och duchade och allt som till hör, med stomi byte och allt. Fixa i ordning mig, åt frukost och nu har jag strosat runt lite här. Vädrat, är mulet men vår i luften.
Som jag skrev igår... Snart kommer J och då ska vi laga lunch, var länge sen hon var här nu. Får se vad vi hittar på och vad helgen bjuder på.
Sommardäcken/hjulen (vad man nu väljer att säga) på bilen kanske?! Vore nice, men då vill man ju vår städa den vår tvätta den och så har jag en fälg att göra ren. En del att byta ut på den med, får ta och försöka trolla fram lite pengar.
Idag kom årsmöte inbjudan för läns och Örebro -ILCO, plus medlems avgiften. Får försöka skrapa ihop till den med, för det är någt jag har nytta av och framför allt vill! Men betalade ju min förra årsavgift i början av oktober, måste det varit. Känns lite så där att nu igen få en. Men jag får ut massor av att vara med där, ungilco träffen framför allt. Och utan höst mötet jag var på förr året så hade jag aldrig stått och föreläst i lördags, när jag var i Karlstad. Ni hör, jag har fått mycket... och mer kommer. Träffen med ung ilco nu i april... Ja det rullar på hoppas jag!
För övrigt har jag fått post från Folksam, och pensionsvalet. Även fått från transportarbetarförbundet, gällande Arbetstidförkortningen i Bevakningsbranchen. Så nu rullar allt igång. Nu har alla vaknat ur vinterdvalan känner jag...
Känner ni sånt? Att allt börjat hända och sätta igång igen :P VÅR!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar