fredag, april 03, 2009

Kommentarer

64 besökare hittills och inte en ända kommentar på hela dagen =( vad är det här?! Eller jo hade ju tre kommentarer när jag logga in första gången, men det var ju på gårdagens inlägg :)
Nej då man behöver inte kommenera, men är alltid kul att folk ger sig till känna.
Men gissar att det har med att det är fredag med, mer att göra och man är borta eller umgås med någon.
Jag kan tillägga att maten idag med vännen blev lyckad. Blev kycklingspätt med pressad potatis och egen gjord currysås, haha ni är inte förvånade gissar jag :P Men imorgon blir det nog det jag gått och tänkt på tidigare i veckan (står i förra inlägget).
Skrattar igen när jag tänker på det, ni kommer tro jag är knäpp och att vi är helt sjuka. Men vi snacka om detta med jeans och grejor idag, när vännen J var här. Det sluta med att hon hade en Sensura Mini påse på sig, som vi fyllde med gejja från kylen. Vi skratta så vi grät, gick inte så bra att fylla påsen men aja, vi hade kul iaf. Hon fick känna hur det var att ha den på sig, var intressant tyckte hon. Men tillläggas kan ju göra att stomin inte fanns där. Så blir ju inte riktigt samma men ändå, grejen ändå. Tur man har underbara vänner :)
Jag ska slinga håret på syster någon dag, och jag själv ska försöka få i lite varmare ton i mitt hår. Mer åt det röda eller nått liknande, vet inte vad som har hänt... Jag har haft samma färg i år(samma märke samma nr) Men nu blir det så kallt och lite åt det guldgula hållet, så måste få i lite värme gissar jag. Hoppas jag inte kommer se konstig ut bara, hihi.
Ska ringa min vän och kollega nu, en god vän som jag har via jobbet... Hejsvejs!

2 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Förlåt så hemskt mycket om jag väckte dig i morse! Jag var bara tvungen att skicka över en bild på havet, det var så lugnt och fridfullt där nere och jag ville dela med mig.
    Var ute på en vansinnespromenad som du säkert förstod. Jag bara gick och gick och gick. Hade jag kunnat skulle jag sprungit bara för att vara riktigt jävlig.

    Vad märkligt med påringningarna hos dig på morgen. det var väl inte första gången va? Jag hade nog börjat undra vad som stod på..

    Oj som jag skrattar igenkännande med dig och din kompis. Visst är det underbart att ha en vän som henne. Ta vara på henne och era tokerier. de är värda mycket! Önskar jag hade dig närmre =) För då hade det blivit tokigt vill jag lova!

    Visst är det märkligt at man kan ha så många läsare men så få kommentarer ibland. Men som du skriver, säkert sol och mycket annat som lockar och drar så då kikar man bara in för att se om det kommit någon uppdatering.

    Anledingen till att jag efterlyste folk med kolostomi är att jag har kontakt med en tjej via bloggen, Martina som du kanske läst kommentarer av, som har problem med prolaps och hon går väl själv i tankarna på en kolostomi och då erbjöd jag mig att slänga ut en förfrågan då jag hade för mig att jag hade pratat/skrivit med någon som har detta. Kan man hjälpa så vill man ju gärna. Så därav anledningen till efterlysningen ;) Så vet du någon som bloggar eller så så säg gärna till. Så det är inte alls mig själv det gäller, men sen som du skriver. Man vill ju alltid lära sig mer!

    Idag ska jag prova Cavilonen mot det lilla irriterade såret på stomin. det har blivit mycket finare och knappt kännbart längre, men nu är jag ju nyfiken på att prova då jag väl lyckats få hem det. Sen är det alltid bra att ha hemma vid nödfall. Men jag har tyvärr hört olika bud om det. Jag fick höra från en kille via knasmage att man skulle akta sig för sånt som man applicerar med hjälp av en pinne, han tyckte det var jättedåligt. Och enligt stomiterapeuten så tyckte hon att WBF servetten var minst lika bra och att jag kunde tvätta med lite alsolservetter. Men prova kan man ju alltid göra, olika bud som sagt.

    Nu fick du en hel uppsats utav mig ;) Läs och njut! Så hörs vi snart igen gumman!! Kramar

    SvaraRadera
  2. Elsa: Nej gumman, du väckte mig inte, gjorde plingplongen. Hade inte vaknat av den minsta volymen på telefonen jag hade, hörde det för att jag var vaken.
    Var kul att du delade med mig, jag har inte någon sån syn här omkring. Mitt i landet som man bor.
    Mm det där med att det plingar på kan man börja undra. Är ju bara engång sen går personen. Suck. Inte vill man rusa upp nyvaken och dan. Som jag skrev sist är det någon jag känner ringer dom väl och säger att dom står utanför.
    Och inte kommer försäljare så tidigt!? Dom kommer ju snarare sent på kvällarna.
    Men är ju ingen som vet om jag är hemma eller inte, så jag skiter idet, men nyfiken blir jag!
    Tur du skrattar med oss :) Ja gu´så tokiga vi hade varit om vi inte hade så långt till varandra, vilka galenskapare :)
    Detta med kommentarerna, i vissa inlägg har man ju lixom inget att kommentera, och så beror det ju på humöret av den som läser. Så är nog inte så konstigt men man tycker väl en tredjedel hade kunnat skriva hej :)
    Så det var på det viset, men jag har inte haft kontakt med någon med kolostomi, inte urostomi heller. Men skulle vilja! Som vi säger, för att lära sig mer. Man kanske borde skriva ett inlägg så man får med dom i bloggvärldsgruppen, om man nu kan kalla det så. Ska ta och söka på några bloggar med kolostomin och urostomi sen... säger till om jag hittar någon.
    Ja olika bud på det där där med cavilonen som sagt. Man får nog testa sig fram och se vad man själv tycker och så. Men kan till lägga att jag hört att det inte är jätte bra på för fuktigt, jag menar stomin är ju en slämhinan. Men testa, jag är nufiken hur det gick sen. Har ju fyra eller sex pinnar. Du vet om att man kan lägga ner den i den lilla förpackningen igen och använda samma sticka några gånger (om det inte är för långt mellanrum, och beronde på vad det är inte sår med bakterier) Men jaja. Du kan det där :)
    Jag gillar dina uppsatser! Skriv på du. Nu fick du svarsuppsats!
    Jo du hur gick det med biblioteksbesöket? Är ju så nyfiken, tänkt på det flera gånger!
    Trevlig dag vad du nu tar det för, hoppas du får sova lite.
    Kramar till dig fårn soliga kumla.

    SvaraRadera