onsdag, mars 11, 2009

Sista minuten

Igår kväll kolla jag webbtv så jag gick och la mig vid halv elva, inte lika sent som jag brukar men ändå inte så tidigt som jag ville. Med tanke på att jag redan är super trött i veckan, så bättra det inte på.
Vaknade vid 04 av att jag drömde mardröm, inte ofta men urs. Det som slog mig var att jag faktiskt drömt samma dröm tidigare. Urs och fy!
Somnade om och vaknade av att klockorna och radion stod på, somnade om igen då klockorna slutar ringa och radion går bra att ha i bakgrunden. Vaknade 05:37, kan till läggas att 05:40 brukar jag ta på mig skor och gå ut i bilen.
Gick upp, in på toan in i sovrummet på med uniformen ut i köket i med sakerna i väskan. In på toan på med lite smink borsta tänderna borsta håret. In i sovrummet hämta mobilen, på med skor jacka och ut i bilen, av med kupe och motorvärmarsladden. In i bilen och iväg, SNOR halt!
Halka mig iväg till jobbet, på vägen åkte jag ikapp en bil som körde 50 på 70 väg. Eftersom det är bra rak väg så var det bara att susa förbi, så resan fortsatte smärtfritt.
Väl på jobbet så var den 05:59. Börjar 06:00, så var ju godkänt!
Bytte några ord med jobbar kompisen, om drömmen men även om hur natten varit. Hade varit skarpt denna natt med, var det igår också.
Sen har jag jobbat, talat med chaufförer mailat chefen. Fixat med lite kablar, haft städerskan här.
Så nu fortsätter arbetsdagen, solen komo just fram och det är så härligt. Fast den är lite stark och bländar, men man kan inte få allt :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar