onsdag, mars 11, 2009

Radio och annat

Nu har jag gjort mig en förmiddags macka, knäcke med bregott :) Var det jag hade på jobbet, till det blev det en god kopp kaffe. Ibland lyckas man med kaffet och ibland inte (här på jobbet) Idag var det en bra kanna jag gjorde, lagom mycket mjölk i.
Har mailat till Maria Lindberg på rixfm, om talar om bloggar nu på förmiddagen. Får se om mitt mail läses och ger intresse... Mailat många gånger men icke hamnar man i rampljuset. Blir så när man är en flugskit i världen :P Då menar jag inte liten och obetydlig, utan att det är många som hör av sig helt enkelt.

Vad gör du så här på förmiddagen?

2 kommentarer:

  1. Jag sitter och funderar ut vad jag ska baka till min mamma som fyller år i maj (!) ^^, Hur länge har du haft uc? //Fenix

    SvaraRadera
  2. Fenix: Hoppas du hittar massa gott, men det är nog inte det svåra. Är nog mer svårt att välja. Tur du har tid på dig. Om jag ska ge tips så något med choklad :) Själv älskar jag choklad.
    Haft UC om man gissar från då jag sökte hjälp första gången men det inte hände så värst mycket.. då var det när jag gick åttan/nian på gymnasiet. Men haft diagnosen sen sommaren 03.
    Kram

    SvaraRadera