måndag, mars 09, 2009

Ny måndags morgon

God morgon god morgon, ja ni kan ju mina morgon ritualer vid det här laget.
Men det jag kan berätta som är annorlunda mot dom andra dagarna är att jag vaknade 04:46 idag, min klocka ringer 05:00 så jag låg och drog mig. Var så himlans skönt, som om det vore helgdag och man kände man kunde ligga kvar... Så låg kvar i sängen till 05:20, skönt! Sen gick jag upp klädde på mig uniformen, sminka mig annat man gör på toaletten. Packa ner det som skulle med från kylskåpet, på med skona och åkte vid 05:45 var på jobbet 05:56. Perfekt, utan att stressa.
Innan operationen gick jag alltid upp mellan 05:20 och 05:30... Så nu börjar det komma in i vanliga takter. Kan också tillägga att innan operationen sminka jag mig inte, utan den tiden gick till att pressa på toan. Urk för den tiden!
Men nog om det, nu är det bra 8 min kvar tills det ska öppnas upp här på bygget!

Hoppas ni haft en trevlig måndags morgon?

6 kommentarer:

  1. Har haft en underbar måndagsmorgon. Sovmorgon till 8.00. Nu ska jag bara slappa på min lediga dag. Fick ledigt inatt då jag ska till doktorn tidigt imorgon :)

    SvaraRadera
  2. Sakke: Låter bra det! Skönt du fick ledigt! Själv tog jag aldrig ledigt för det om det inte krockade helt, men först och främst bokade jag in tider som passa med mitt schema. Men på min natt tid så påverka det ju bara sömnen när jag hade besök dagtid hos dokort, pusslade alltid. Men det är inte alltid bra. Jag gjorde detta för att jag inte ville det skulle påverka mitt jobb, men framför allt min ekonomi. Min chef är bra när det gäller detta.
    Hoppas du får en bra dag!

    SvaraRadera
  3. Jag brukar få permission vid såna tillfällen, därför är det bra att utnyttja det. Skulle man arbeta natt kan det ju påverka prover och sånt... därför väljer jag att sova ut istället. + att det tar nog 2 timmar att åka till det sjukhuset.
    Ha en bra dag du med!

    SvaraRadera
  4. Sakke: Det är ju bra när man får det :D
    Det med att det kan påverka proverna har jag inte fått höra och min läkare vet att jag jobbde natt. Men och andra sidan så ska väl proverna ta ut efter dom omständigheterna man har i livet!?
    Två timmar, då har du en bit. Eller du åker kommunalt då eller? Jag har drygt 30 minuter med bil.

    SvaraRadera
  5. åker bil dit... men det blir under rusningstrafiken så man får nog räkna med en halvtimma extra. Och det tar nog nästan 3 timmar kommunalt annars. Annars har jag inte så här långt till sjukhuset som behandlar min crohns... det är ju en speciell infektionsmottagning jag ska till imorgon.

    SvaraRadera
  6. Sakke: Ja du rusningstrafiken i sträderna är inget att leka med, men min stad är nog bra mycket lugnare än dig i hästlängder ;)
    Hoppas det går bra imorgon!

    SvaraRadera