torsdag, mars 12, 2009

Godmorgon gott folk!

Så här blev kvällen...
Min riktiga far ringde vid halv nio och vi tala lite. Sen var det ju bara en kvart kvar tills Grey´s börja... Men la mig i sängen för att se om jag kunde sova... Hadde jag kunnat.
Men eftersom tankarna flög igenom mitt huvud tänkte jag att jag ränsar det med programet istället. Så jag tog täcket och kudden till soffan, gosa mer mig och kika. När det var reklam tog jag ljudlöst och slog ifrån allt. Sen bumms i säng och sova. Vakna skapligt idag, men får bli van att studsa upp ur sängen när klocken ringer igen :) Gick upp 05:20.
Nu ska jag äta frukost, haha. Har en enformig mat... Igår kväll... tonfiskröra med pasta, nu på morgonen... tonriskröra på en knäcke och limpmacka te och jouse. Lunch tonfiskröra med pasta :P Blir att göra något helt annat ikväll och till imorogn!
Idag har jag en rad mörk choklad till förmiddags kaffet, hihi längtar.
Hoppas du har haft en bra morgon?

2 kommentarer:

  1. Nä, ingen fest inbokad, har ju faktistk bara varit ute en gång på jättelånge, så nu ska vi inte vara sådana. MEn å andra sidan blir det fest de tre följande helgerna, hur jag nu ska palla det-

    JAg var så klantig idag, råkade stänga av min nya mobil, men pin nummret har jag ju kvar hemma, segt! Men har ju den lånade telefonen. I den nya har jag ju bara ett tillfälligt nummer, men det är ju kul att leka med den! Vore så kul om vi kunde träffas, jag då å elsa, kunde elsa påskhelgen? eller helgen därpå annars?

    SvaraRadera
  2. Hellie: Det är kul när det händer massa skoj =)
    Så synd att du klicka av den, men tur du har den andre med. Jag har sånt siffer minne (fått med yrket) så ibland minns jag sånadär kombinationer men inte telefon nummer och så mer koder.
    Jag har frågad Elsa om påsken, men hon har ju nyss kommit hem och har fullt upp dig så gissar hon kollar upp det framöver. Smsa nu och sa som du skrev helgen efter annars =)
    Hör av mig när jag vet mer.
    Men ni vill komma till mig då va?
    Kramar!

    SvaraRadera